Diensten

Lees wat Bastion d’Azur voor u kan betekenen.

Onderhoud en service


Bastion d’Azur neemt u alle zorg uit handen voor uw woning, tuin en zwembad.

U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens uw verblijf en wanneer u weer terug bent in uw eigen land. Wij controleren regelmatig uw bezit, reageren direct op alarmmeldingen en rapporteren zo vaak als u wilt. Bastion d’Azur heeft een eigen onderhoudsdienst om snel en adequaat te handelen! Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van locale dienstverleners zoals o.a. electriciens, loodgieters, aannemers- en zwembadbedrijven, enz.

Doordat wij veel met locale bedrijven samenwerken bent u ook gegarandeerd van een goede nazorg.

U kunt bij ons diverse abonnementen afsluiten bijv: voor de controle wekelijks, maandelijks, of op afroep, van uw woning, onderhoud tuin en zwembad..

Verder kunnen wij uw post doorsturen of namens u in behandeling nemen en het betalingsverkeer voor u regelen

Ook kunnen we extra controles uitvoeren na extreem weer, uw verwarming aanzetten voor uw aankomst, de luiken opendoen, de zwembadverwarming starten en zelfs uw koelkast vullen met boodschappen.

Bouw & renovatie


Bastion d’Azur zorgt voor de begeleiding van de bouw en/of renovatie van uw woning aan de côte d’Azur.

Dankzij onze uitstekende contacten met locale bedrijven en instanties kunnen wij deze werkzaamheden uiterst efficiënt voor u begeleiden. Wij brengen u graag in contact met betrouwbare architecten, aannemers etc. Indien gewenst volgen en begeleiden wij de bouw en/of renovatie en brengen wij regelmatig verslag uit met foto’s.

Verkoop


Mocht uw huis in de verkoop staan of mocht u eraan denken uw huis te verkopen, dan kunnen wij voor u optreden als enige sleutelbeheerder. Dit geeft u een beter gevoel dan wanneer uw sleutels in het bezit zijn van diverse personen of instanties. Tevens kunnen wij u adviseren met welke makelaars in zee te gaan.

Verhuur


Tijdens de verhuur van uw villa neemt Bastion d'Azur u veel werk uit handen.

Wij hebben een ruime ervaring als het aankomt op het sleutelbeheer van uw villa in de perioden dat u uw huis verhuurt. En gedurende het verblijf van gasten of huurders kunnen zij op ons terugvallen. Wij werken nauw samen met het in Nederland gevestigde Villas d'Azur (dat diverse villa's aan de Côte d'Azur verhuurt), als ook met diverse andere reisorganisaties in binnen- en buitenland.

Speciale services


Om uw verblijf aan de côte d’Azur zo onbezorgd mogelijk te laten verlopen kunnen wij u een aantal specifieke diensten aanbieden zoals:

-- Regelen van vervoer van en naar de luchthaven

-- Het maken van reservering bij bijv restaurants

-- Catering en/of professionele kok op locatie

-- Regelen van (acute) medische zorg

-- Masseur/fysiotherapeut aan huis

-- Het huren van een boot.