Over ons

Ons team staat voor u klaar:


Joost Schwartz van Engelen

Gerant

"Mag ik me aan u voorstellen ik ben Joost Schwartz ondernemer, oprichter en directeur van Bastion d’Azur. Sinds 1999 ben ik woonachtig in Zuid Frankrijk daarvoor had ik een eigen bouwbedrijf in Nederland dat gespecialiseerd was in het renoveren en inrichten van bijzondere panden. Gedurende mijn meer dan 20 jarige verblijf in Frankrijk heb ik veel contacten opgebouwd met diverse bedrijven en instellingen. Het regelen en organiseren zit me in het bloed of het nu gaat om een acute ziekenhuisopname van een huurder tot aan de volledige bouwbegeleiding van uw villa."
Cathy Nougier

Secretaresse

"Ik was lang de enige Française op kantoor. Inmiddels heb ik een Française collega, erg leuk! Na diverse werkervaringen ben ik heel blij werkzaam te zijn in een bedrijf dat me erg aanspreekt. Ik vind het leuk om met Nederlanders te werken en omdat het werk zo divers is heb ik het erg naar mij zin. Ik werk bij Bastion sinds de zomer van 2015."
Chantal Serre

Secretaresse

"Na jaren als invalkracht of voor deeltijd te hebben gewerkt bij Bastion d'azur, werd ik opgebeld door Joost dat er een functie op kantoor vrij kwam. Ik hoefde niet lang na te denken ik zei direct ja!! Nu ben ik de persoon die veel regelt achter de schermen contacten heb met alle samenwerkende bedrijven, uren aan de telefoon hang om uw internet voor elkaar te krijgen of te bellen achter een veel te hoge waterrekening. Mijn Engels gaat met stappen voor uit. Tot ziens op ons kantoor of aan de telefoon! "
Jerome Le Goff-Andrews

Office manager

"Ik ben Jerome en ben Frans-Brits. Ik heb 20 jaar werkervaring, waaronder 15 als business manager, waardoor ik professionele ervaring heb verworven op het gebied van het managen van teams, het opzetten van structuur en projectmanagement. Ik ben gepassioneerd en deel mijn ervaringen graag met Bastion d'Azur, een bedrijf met een internationale klantenkring dat communicatie en reactievermogen vereist."

Claire Jansen-Frasse

Ondersteuning secretariaat

"Als Française kwam ik in 1985 in NL wonen. In 2017, zijn mijn man en ik verhuisd naar de Provence. Joost leerde ik kennen via de ANM (Association Néerlandaise du Midi) en hij vroeg mij in 2019 het gezellige team van Bastion d’Azur te komen versterken als freelancer. Ik beheers 3 talen: Frans, Nederlands en Engels. Door mijn rijke ervaringen in het Nederlands bedrijfsleven, maar ook als docente/vertaalster ben ik bezig met de specifieke dossiers. Ik hou van helderheid, ben punctueel en een doorzetter. Ik sta altijd klaar om u te helpen."
Pascal Richard

Hoofd Techniciens

"Mijn naam is Pascal Richard ik ben sinds de oprichting werkzaam bij Bastion d'Azur. In eerste instantie was ik de enige technicien inmiddels heb ik 7 mensen onder me werken. Ik vind de diversiteit van alles wat we doen en het klantencontact erg leuk en afwisselend."
Mike Richard

Technicien

"Ik ben Mike Richard. Via mijn vader in 2009 bij Bastion komen werken en ik vind het reuze leuk. Iedere dag is een nieuw avontuur. Ik ben dynamisch, overal inzetbaar en altijd goed gehumeurd. Van grote klussen, zwembadonderhoud of een urgent geval: ik sta voor u klaar."
Eric Dolci

Technicien

"Hallo mijn naam is Eric Dolci, ik ben sinds 1 oktober 2020 in dienst bij Bastion d’Azur. Van oorsprong ben ik metselaar, maar ik ben inmiddels een man die van alles kan en aanpakt daarom ben ik nu werkzaam als technicien bij Bastion. Ik vind het heel leuk bij Bastion d’Azur te werken een leuk team en een goede sfeer."

Jeremy Leglise

Allround Klusjesman

"Mijn naam is Jeremy Leglise, ik werk bij Bastion d’Azur sinds 2020. Ik zorg voor de controle van villa's, huishoudelijk beheer en aankomst en vertrek. Ik doe zowel het beheer als het technisch onderhoud. Al met al ben ik een zeer veelzijdige medewerker."