Over ons

Ons team staat voor u klaar:


Joost Schwartz van Engelen

Gerant

"Mag ik me aan u voorstellen ik ben Joost Schwartz ondernemer, oprichter en directeur van Bastion d’Azur. Sinds 1999 ben ik woonachtig in Zuid Frankrijk daarvoor had ik een eigen bouwbedrijf in Nederland dat gespecialiseerd was in het renoveren en inrichten van bijzondere panden. Gedurende mijn meer dan 20 jarige verblijf in Frankrijk heb ik veel contacten opgebouwd met diverse bedrijven en instellingen. Het regelen en organiseren zit me in het bloed of het nu gaat om een acute ziekenhuisopname van een huurder tot aan de volledige bouwbegeleiding van uw villa."
Cathy Nougier

Secretaresse

"Ik was lang de enige Française op kantoor. Inmiddels heb ik een Française collega, erg leuk! Na diverse werkervaringen ben ik heel blij werkzaam te zijn in een bedrijf dat me erg aanspreekt. Ik vind het leuk om met Nederlanders te werken en omdat het werk zo divers is heb ik het erg naar mij zin. Ik werk bij Bastion sinds de zomer van 2015."
Chantal Serre

Secretaresse

"Na jaren als invalkracht of voor deeltijd te hebben gewerkt bij Bastion d'azur, werd ik opgebeld door Joost dat er een functie op kantoor vrij kwam. Ik hoefde niet lang na te denken ik zei direct ja!! Nu ben ik de persoon die veel regelt achter de schermen contacten heb met alle samenwerkende bedrijven, uren aan de telefoon hang om uw internet voor elkaar te krijgen of te bellen achter een veel te hoge waterrekening. Mijn Engels gaat met stappen voor uit. Tot ziens op ons kantoor of aan de telefoon! "
Jerome Le Goff-Andrews

Office manager

"Ik ben Jerome en ben Frans-Brits. Ik heb 20 jaar werkervaring, waaronder 15 als business manager, waardoor ik professionele ervaring heb verworven op het gebied van het managen van teams, het opzetten van structuur en projectmanagement. Ik ben gepassioneerd en deel mijn ervaringen graag met Bastion d'Azur, een bedrijf met een internationale klantenkring dat communicatie en reactievermogen vereist."

Claire Jansen-Frasse

Ondersteuning secretariaat

"Als Française kwam ik in 1985 in NL wonen. In 2017, zijn mijn man en ik verhuisd naar de Provence. Joost leerde ik kennen via de ANM (Association Néerlandaise du Midi) en hij vroeg mij in 2019 het gezellige team van Bastion d’Azur te komen versterken als freelancer. Ik beheers 3 talen: Frans, Nederlands en Engels. Door mijn rijke ervaringen in het Nederlands bedrijfsleven, maar ook als docente/vertaalster ben ik bezig met de specifieke dossiers. Ik hou van helderheid, ben punctueel en een doorzetter. Ik sta altijd klaar om u te helpen."
Pascal Richard

Hoofd Techniciens

"Mijn naam is Pascal Richard ik ben sinds de oprichting werkzaam bij Bastion d'Azur. In eerste instantie was ik de enige technicien inmiddels heb ik 7 mensen onder me werken. Ik vind de diversiteit van alles wat we doen en het klantencontact erg leuk en afwisselend."
Mike Richard

Technicien

"Ik ben Mike Richard. Via mijn vader in 2009 bij Bastion komen werken en ik vind het reuze leuk. Iedere dag is een nieuw avontuur. Ik ben dynamisch, overal inzetbaar en altijd goed gehumeurd. Van grote klussen, zwembadonderhoud of een urgent geval: ik sta voor u klaar."
Nicolas Kesraoui

Technicien

"Ik ben in de lente van 2014 begonnen met werken bij Bastion. Ik voel me hier helemaal thuis en heb veel plezier in m'n werk. Het is erg divers, iedere dag is anders, wat erg leuk is!"

Eric Dolci

Technicien

"Hallo mijn naam is Eric Dolci, ik ben sinds 1 oktober 2020 in dienst bij Bastion d’Azur. Van oorsprong ben ik metselaar, maar ik ben inmiddels een man die van alles kan en aanpakt daarom ben ik nu werkzaam als technicien bij Bastion. Ik vind het heel leuk bij Bastion d’Azur te werken een leuk team en een goede sfeer."
Pierrick Quajlia

Tuinman

"Hallo mijn naam is Pierrick Quajlia ik werk sinds September 2018 bij Bastion d’Azur. Ik ben tuinman van beroep en 1 van de personen verantwoordelijk voor het onderhoud van uw tuin. Tuinieren is mijn passie en het is geweldig om iedere dag in de mooiste tuinen aan de Côte d'Azur te mogen werken. Niet 1 dag is het zelfde en mocht het een keer nodig zijn of vreselijk slecht weer ondersteun ik de technische ploeg. Tot ziens in uw tuin, Pierrick."
Vincent Dumoulin

Tuinman

"Hallo mijn naam is Vincent Dumoulin ik werk sinds maart 2020 bij Bastion d’azur daarvoor deed ik tuinonderhoud en aanleg van tuinen voor een bedrijf in St Tropez. Maar omdat ik in Sainte Maxime woon ben ik heel blij dat ik nu bij Bastion werk. Ik vind het erg leuk om tuinen aan te leggen en te onderhouden ben hier ook voor opgeleid. Mocht u vragen hebben kunt u me altijd aanspreken, ik spreek ook Engels."
Hichem Rhouma

Tuinman

"Ooit stond ik te liften en nam Joost mij mee, we raakten aan de praat en na jaren bij hem als tuinman te hebben gewerkt ben ik nu in dienst gekomen bij Bastion d’azur. Ik vind het een geweldige baan en voel me zeer verantwoordelijk voor al die mooie tuinen welke wij mogen onderhouden. Daarnaast zijn we een hecht team en dat vind ik erg leuk. Als ik tijd over heb na de tuinen spring ik ook nog bij als klusjesman en schilder. "

Jeremy Leglise

Allround Klusjesman

"Mijn naam is Jeremy Leglise, ik werk bij Bastion d’Azur sinds 2020. Ik zorg voor de controle van villa's, huishoudelijk beheer en aankomst en vertrek. Ik doe zowel het beheer als het technisch onderhoud. Al met al ben ik een zeer veelzijdige medewerker."