Over ons

Ons team staat voor u klaar:


Joost Schwartz van Engelen

Gerant

"Mag ik me aan u voorstellen ik ben Joost Schwartz ondernemer, oprichter en directeur van Bastion d’Azur. Sinds 1999 ben ik woonachtig in Zuid Frankrijk daarvoor had ik een eigen bouwbedrijf in Nederland dat gespecialiseerd was in het renoveren en inrichten van bijzondere panden. Gedurende mijn meer dan 20 jarige verblijf in Frankrijk heb ik veel contacten opgebouwd met diverse bedrijven en instellingen. Het regelen en organiseren zit me in het bloed of het nu gaat om een acute ziekenhuisopname van een huurder tot aan de volledige bouwbegeleiding van uw villa."
Anthony Delaire

Directeur financiën en administratie

"In 2022 kwam ik Bastion d'Azur versterken als administratief en financieel directeur. Voorheen ben ik werkzaam geweest als bedrijfsadviseur bij een bank. Ik ken Bastion d'Azur als geen ander omdat ik het bedrijf 3 jaar heb begeleid voordat ik me aansloot bij het team. Ik ben nu verantwoordelijk voor de financiën, administratie en juridische zaken. Ik waardeer het klantcontact en de nauwgezetheid in deze rol bij Bastion. Tot spreeks!"
Cecile Cecotto

Office manager

Chantal Serre

Secretaresse

"Na jaren als invalkracht of voor deeltijd te hebben gewerkt bij Bastion d'azur, werd ik opgebeld door Joost dat er een functie op kantoor vrij kwam. Ik hoefde niet lang na te denken ik zei direct ja!! Nu ben ik de persoon die veel regelt achter de schermen contacten heb met alle samenwerkende bedrijven, uren aan de telefoon hang om uw internet voor elkaar te krijgen of te bellen achter een veel te hoge waterrekening. Mijn Engels gaat met stappen voor uit. Tot ziens op ons kantoor of aan de telefoon! "

Carolyne Ekizian

Boekhoudster

Maxime Fache

Marketing en communicatie

Pascal Richard

Hoofd Techniciens

"Mijn naam is Pascal Richard ik ben sinds de oprichting werkzaam bij Bastion d'Azur. In eerste instantie was ik de enige technicien inmiddels heb ik 7 mensen onder me werken. Ik vind de diversiteit van alles wat we doen en het klantencontact erg leuk en afwisselend."
Mike Richard

Technicien

"Ik ben Mike Richard. Via mijn vader in 2009 bij Bastion komen werken en ik vind het reuze leuk. Iedere dag is een nieuw avontuur. Ik ben dynamisch, overal inzetbaar en altijd goed gehumeurd. Van grote klussen, zwembadonderhoud of een urgent geval: ik sta voor u klaar."

Eric Dolci

Technicien

"Hallo mijn naam is Eric Dolci, ik ben sinds 1 oktober 2020 in dienst bij Bastion d’Azur. Van oorsprong ben ik metselaar, maar ik ben inmiddels een man die van alles kan en aanpakt daarom ben ik nu werkzaam als technicien bij Bastion. Ik vind het heel leuk bij Bastion d’Azur te werken een leuk team en een goede sfeer."
David Spannagel

Technicien

Raphaël Nequecaur

Hovenier

Laura Waeghe

Zwembadonderhoud en algemeen medewerkster