Over ons

Ons team staat voor u klaar:


Joost Schwartz van Engelen

Gerant

"Hallo ik ben Joost Schwartz sinds 1999 woonachtig in Zuid Frankrijk,en oprichter en directeur van Bastion d'Azur. Daarvoor heb ik in Nederland een eigen bouwonderneming gehad, en ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie."
Orna de Vries

Algemeen medewerkster

“Ik woon in Frankrijk sinds 2012. Sinds 2017 versterk ik het Bastion d'Azur team. Ik heb in diverse functies binnen de service industrie gewerkt. Mijn kracht ligt in het contact houden met u, onze klant, en zorgdragen voor een soepel verloop van uw huismanagement.”
Gert-Jan Neuteboom

Assistent de Gestion

"Mijn naam is Gert-Jan Neuteboom. Na een loopbaan als zelfstandig fysiotherapeut ben ik sinds 2006 woonachtig in Zuid Frankrijk en vanaf de oprichting werkzaam bij Bastion d'Azur."
Cathy Nougier

Secretaresse

"Ik ben de enige Francaise op kantoor. Na diverse werkervaringen ben ik heel blij werkzaam te zijn in een bedrijf dat me erg aanspreekt. Ik vind het leuk om met Nederlanders te werken en omdat het werk zo divers is heb ik het erg naar mij zin. Ik werk bij Bastion sinds de zomer van 2015."

Pascal Richard

Hoofd Techniciens

"Mijn naam is Pascal Richard ik ben sinds de oprichting werkzaam bij Bastion d'Azur. In eerste instantie was ik de enige technicien inmiddels heb ik 3 mensen onder me werken.Ik vind de diversiteit van alles wat we doen en het klantencontact erg leuk en afwisselend."
Mike Richard

Technicien

"Ik ben Mike Richard. Via mijn vader in 2009 bij Bastion komen werken en ik vind het reuze leuk. Graag kom ik u tegen in uw tuin of als ik het zwembad kom onderhouden."
Nicolas Kesraoui

Technicien

"In het voorjaar van 2014 ben ik bij Bastion begonnen , inmiddels heb ik er helemaal mijn draai gevonden en heb ik het prima naar mijn zin. Het werk is erg divers en dat spreekt mij erg aan ieder dag is weer anders!"
Domenico Riotto

Technicien

"Ik ben als laatste aan de equipe van de techniciens toegevoegd (november 2016) er heerst een fijne werksfeer en ik werk graag buiten dus hier aan de cote d'Azur heb ik het prima naar mijn zin."